Home / blog / Wat aan te trekken als bruiloftsgast?

  Wat aan te trekken als bruiloftsgast?

  Het bruiloftseizoen is weer begonnen. De thema vliegen je weer om de oren. Dit jaar zijn pastel, natuurlijke tinten en natuurlijk de zomer weer helemaal hot als thema. Het leukste thema wat we tot nu toe gehoord hebben was Chique & Sneak. Een bruiloft waar veel gedanst zou worden dus de gasten werd gevraagd in een net pak of jurkje te komen en deze te combineren met gympen. Een droom voor elke bruiloftgast want dit is een makkelijk thema.

  Pastel bruids thema

  Dit vinden we vaak een van de moeilijkste thema’s. Pastel moet je namelijk maar net staan. Daarbij hebben de meeste van ons weinig pastel in de kast hangen en moeten we dus echt alles aanschaffen. Van jurk tot accessoires inclusief schoenen.

  Toch kan je met een mooi basis jurkje vele kanten op.

  le pep cloe

   

  Een perfect basis jurkje is het jurkje Cloe van Le Pep € 79,95. Met een basis tint in babyblauw en een wit kraagje kan je alle kanten op. Combineer het jurkje met mooie instappers of retro hoge hakken voor een verrassend effect.

  Je kan ook je accessoires aanpassen aan je partner. Jij draagt roze oorbellen, nagellak en eventueel een roze zomerse sjaal terwijl hij een mooie roze stropdas bij zijn bauwe pak draagt.

  Bruidsthema zomer bruiloft gast

  De meeste mensen trouwen in de zomer. Logisch want dan hebben we het meest kans op mooi weer en we willen natuurlijk allemaal graag die heerlijk zomerse jurk aan. En voor het maken van foto’s hebben we in de zomer meer kans dat ze buiten in het zonnetje genomen kunnen worden.

  Een van de jurkjes die goed bij dit thema passen is de bloemenjurk van Stella € 59,95:

   Of deze roze bloemenjurk van Stella € 59,95:

  Bruiloftgast thema sjiek

  Natuurlijk willen we allemaal dat iedereen er leuk uit ziet op je bruiloft. Daarom is dit een van de thema die vele mensen gebruiken. Ze vinden het eng om mensen enigszins ruimte te geven. Want elk thema kan natuurlijk op zijn eigen manier ingevuld worden. Bij sjiek/ Tenue de Ville horen vrouwen in een jurk te komen en mannen in een pak. Een thema waarbij je de meeste kans hebt dat iedereen er enigszins gelijk uit ziet. Natuurlijk heb je altijd kans dat iemand zich niet aan het thema houdt maar met dit thema zal men niet snel in een trainingspak of spijkerbroek komen.

  De twee jurkjes van Stella passen heel erg goed bij dit thema:

  Stella Honingraad € 59,95

  Stella Delfts blauw € 59,95

  En in onze (web)winkel hebben wij nog veel meer leuke jurkjes welke je als bruiloftsgast kan dragen.